PHISIO CONTROL LIFEPAK CR2

PHYSIO CONTROL LIFEPAK CR2Physio-Controls LIFEPAK CR2 är en hjärtstartare med senaste teknik och smarta funktioner. Enkel att använda och driftsäker. Finns hos Brandskyddskoncept.


LIFEPAK CR2 från Physio-Control är framtidens hjärtstartare. Det är en helt ny modell med unika egenskaper som kombinerar Physio-Controls långa erfarenhet av användarvänliga hjärtstartare med senaste teknik. LIFEPAK CR 2 är en mycket användarvänlig och smidig hjärtstartare som passar i de flesta miljöer, tack vare en hög IP-klass: 55. Med knappen ”barnläge” kan man skifta till behandling av barnhjärtan, med befintliga elektroder.


Som första hjärtstartare kan den också genomföra analys av hjärtrytmen medan HLR utförs, vilket minskar uppehållen i HLR. Något som är mycket väsentligt enligt senaste HLR-riktlinjer.


LIFEPAK CR2 är mycket driftsäker och genomför dagliga självtester av viktiga funktioner.Lifepak_hjärtstartare

LIFEPAK CR2 WI-FI

PRIS 17 934 SEK Semiautomatic

PRIS 17934 SEK Automatic

LIFEPAK CR2 från Physio-Control är framtidens hjärtstartare. Plötsligt hjärtstopp kan drabba vem som helst, var som helst. Omedelbar behandling är kritiskt. Om man drabbas så försämras chansen till överlevnad avsevärt för varje minut som passerar utan behandling. Just därför är det så viktigt med offentligt tillgängliga defibrillatorer. Livräddande teknologi måste få finnas där den kan göra mest nytta. När ett akutläge inträffar, har man rätt till det allra bästa som finns.  Tänk dig en framtid där bättre teknologi möjliggör bättre resultat och fler räddade liv. Den banbrytande LIFEPAK CR2 defibrillatorn / hjärtstartare med LIFELINK central AED programhanteraren är hjärtat för ett komplett AED responssystem. Allt och alla som är involverade blir anslutna, vilket minimerar onödiga fördröjningar i samband med plötsliga hjärtstopp.


Beskrivning

Art.nr: 99512-000234


Användarvänlig design En design med enkel och tydlig grafik. Såväl utbildade som icke-utbildade användare kan enkelt förstå hur man börjar.  QUIK-STEP™-elektroder Elektroderna avlägsnas direkt från plattan för snabb applicering.  Analystekniken cprNSIGHT™ Kontroll efter stötbar rytm under HLR utan något behov för pauser.  Metronom och HLR-vägledning Ställer in en effektiv takt och guidar användare.  Tekniken ClearVoice™ Detekterar bakgrundsbuller och justerar volymen automatiskt för att säkerställa tydliga anvisningar.  Högsta möjliga eskalerande strömförsörjning  Upp till 360J för mer effektiva stötar efter behov. Barnläge Barnläge ger svagare ström som är mer lämpligt för unga barn, utan att behöva byta elektroder.  LIFEPAK TOUGH™ IP55-märkning för utmanande miljöer.  8-års garanti Stöds av en 8-års garanti.  LIFELINKcentral AED-programhanteraren Övervaka AED-program genom att spåra AED-status, överföra patientdata till räddningspersonal och sjukhus, detektera AED-platser samt andra verktyg.  Semi automatiskt Tillgängligt i hel- och halvautomatiska modeller.


Lifepak_cr2

LIFEPAK CR2 WI-FI & 3G, TVÅSPRÅKIG

PRIS 19 988 SEK

Plötsligt hjärtstopp kan drabba vem som helst, var som helst. Omedelbar behandling är kritiskt. Om man drabbas så försämras chansen till överlevnad avsevärt för varje minut som passerar utan behandling. Just därför är det så viktigt med offentligt tillgängliga defibrillatorer. Livräddande teknologi måste få finnas där den kan göra mest nytta. När ett akutläge inträffar, har man rätt till det allra bästa som finns.  Tänk dig en framtid där bättre teknologi möjliggör bättre resultat och fler räddade liv. Den banbrytande LIFEPAK CR2 defibrillatorn med LIFELINKcentral AED programhanteraren är hjärtat för ett komplett AED responssystem. Allt och alla som är involverade blir anslutna, vilket minimerar onödiga fördröjningar i samband med plötsliga hjärtstopp.


Beskrivning

Art.nr: 99512-000244


Användarvänlig design En design med enkel och tydlig grafik. Såväl utbildade som icke-utbildade användare kan enkelt förstå hur man börjar.  QUIK-STEP™-elektroder Elektroderna avlägsnas direkt från plattan för snabb applicering.  Analystekniken cprNSIGHT™ Kontroll efter stötbar rytm under HLR utan något behov för pauser.  Metronom och HLR-vägledning Ställer in en effektiv takt och guidar användare.  Tekniken ClearVoice™ Detekterar bakgrundsbuller och justerar volymen automatiskt för att säkerställa tydliga anvisningar.  Högsta möjliga eskalerande strömförsörjning  Upp till 360J för mer effektiva stötar efter behov. Tvåspråkig Växla mellan två förinställda språk under användning.  Barnläge Barnläge ger svagare ström som är mer lämpligt för unga barn, utan att behöva byta elektroder.  LIFEPAK TOUGH™ IP55-märkning för utmanande miljöer.  8-års garanti Stöds av en 8-års garanti.  LIFELINKcentral AED-programhanteraren Övervaka AED-program genom att spåra AED-status, överföra patientdata till räddningspersonal och sjukhus, detektera AED-platser samt andra verktyg.  Helt automatiskt Tillgängligt i hel- och halvautomatiska modeller.

TEKNISKA SPECIFIKATIONER  Skyddsklass IP55  Batteri och elektroder Elektroder och batterier har en drifttid på 4 år  Nätverksanslutning Wi-Fi 3G (Abonnemangsavgift tillkommer)  Mått (med handtag, inklusive elektroder och batteri) Höjd: 9,7 cm Bredd: 22,6 cm Djup: 27,4 cm  Vikt 2,0 kg

Innehåll:

– Elektroder till LIFEPAK CR2 – Batteri till LIFEPAK CR2 – D-HLR-kit – Klistermärke "Hjärtstartare" – Bruksanvisning – Supportavtal – Dessutom ingår 8 års garanti på hjärtstartaren

Vill du ha offert eller köp direkt i vår Webbshop

 
 
 
 

Fakta om hjärtstartare


Dagens hjärtstartare är mycket enkla att använda och kan användas av alla. De ger talade instruktioner till användaren hur man ska göra och man kan inte avge en stöt om det inte är nödvändigt. Läs våra rekommendationer om hjärtstartare i Sverige.


Den apparat som används vid ett hjärtstopp och som ger en elektrisk strömstöt kallas i Sverige för hjärtstartare. En strömstöt genom hjärtat kan få hjärtats eget elektriska signalsystem att börja fungera igen.


För allmänheten används ordet hjärtstartare. Inom sjukvården används ofta ordet defibrillator. Internationellt används ordet AED som står för ”Automated External Defibrillator” och som översatt till svenska blir automatiserad extern defibrillator. En hjärtstartare kan vara manuellt, halvautomatiskt eller automatiskt styrd.


Hjärtstartare och HLR med god kvalitet


Vid hjärtstopp, larma 112 och starta hjärt-lungräddning, HLR.

Hämta hjärtartaren om den finns nära.

Sätt på hjärtstartaren samtidigt som annan person gör HLR.

Följ hjärtstartarens instruktioner.

Rör inte den drabbade personen när strömstöt ges.

Forsätt direkt med HLR av god kvalitet.

Fortsätt följa hjärtstarens instruktioner.

Det finns flera olika modeller av halvautomatiska hjärtstartare som lämpar sig mycket väl för personer utan sjukvårdsutbildning. Hjärtstartaren vägleder användaren genom talade instruktioner, bilder,  ikoner eller videoinstruktioner och rörliga bilder.


Hjärtstartaren analyserar hjärtats rytm och kan avgöra om det är lämpligt att ge en elektrisk stöt, en defibrillering. Eller om det är bättre att göra HLR. Som användare kan du inte ge en stöt om hjärtstartaren inte rekommenderar detta.


Namnet defibrillator kommer från de-fibrillate som betyder ”av-flimra”. När apparaten avger en elstöt så ”av-flimrar” den det flimmer (elektriskt kaos) som pågår i hjärtat. Vid en lyckad defibrillering hävs detta kaos och hjärtat kan återgå till sin normala rytm.


Alla får använda en hjärststartare och det finns ingen lag som kräver att du ska ha utbildning för att använda den. Dock rekommenderar vi alla att gå en kurs och repeterar regelbundet.1. Inköp av hjärtstartare

2. Placering av hjärtstartare

3. Utbildningsnivå

4. Hjärtsäker plats